Institut for Psykosomatik og Følelsesforløsning ApS

Behandling af præstationsangst /eksamensangst (online foredrag/behandling)

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Order summary

Kopi af DBK podcast - Jens Ole -21

Behandling af præstationsangst /eksamensangst (online foredrag/behandling)

Kom med og lær mere om hvordan du kan behandle præstationsangst/eksamensskræk med Terapeutisk Tapping.

På dette online oplæg vil du lære mere om: 

—> Hvad er den underliggende årsag bag præstationsangst/eksamensskræk

—> Hvordan du kan arbejde med din præstationsangst/eksamensskræk, når den er der

—> Guidet demonstration, hvor vi forløser de følelsesmæssige årsager bag præstationsangst/eksamensskræk på en af deltagerne

Vi håber det vil være med til at skabe bare en eller anden forandring i din præstationsangst/eksamensskræk.


Oplægget varer op til 90 minutter og du får adgang til det med det samme. 

 


"Tak for en super spændende aften.  Jeg synes bestemt at jeg kan mærke en forskel.

Det bedste er at jeg føler ,det har hjulpet mig.
Jeg har spillet golf i dag og jeg kunne mærke en forskel..helt sikkert. Jeg følte mig meget mere motiveret og sikker på mine slag.

Jeg føler en større selvsikkerhed som jeg bestemt kan bruge i mit liv, det er da vildt." - Hanne


"Jeg gik egentlig ind i oplægget med ro og at jeg da egentlig havde lært, at der sker da ikke noget ved at være i centrum eller at blive vurderet, men hold nu op der skete ting og sager. "At være i centrum" ringede da lige ind hos mig. Pyha... jeg fik voldsomme jag i maven (8), ubehag i solar plexus (6) og kulde/isnende ben fra fødder op til knæene (8), nærmest forstenet sad jeg der på stolen. Under processen fik jeg løbende jag i hovedet, svimmelhed og blev meget tørstig. Jeg blev bragt direkte tilbage til min 1. skoledag, hvor nogle af os stod ved tavlen i kø oppe ved læreren, andre elever og lærere var nede ved bordene. Og der stod jeg og tissede i bukserne. Jeg var så genert, at jeg ikke engang turde at spørge om lov til at gå på toilet. Jeg var, som forstenet og følte at ALLE kiggede på mig. Min mor kom og hev mig ud af klassen og skyndte sig over skolegården med mig og hurtigt hjem for at få nye strømpebukser på med kommentaren om, at nu havde jeg haft de nyeste på og måtte have nogle gamle på. Jeg var SÅ skamfuld og endnu værre var det, da jeg kom tilbage i klassen - alle de blikke. Faktisk har det fulgt mig hele livet, hvor det at være i centrum virkelig har været grænseoverskridende, ligeledes har jeg afholdt mig fra mange ting for at undgå "at blive set". Efter sessionen ser jeg bare SÅ meget anderledes på det - jeg var jo bare en lille pige på 6 år, som var genert. Og min mor skyndte sig jo bare hjem for at jeg kunne få skiftet tøj for at jeg ikke skulle gå glip af noget på min 1. skoledag. Jeg har intet ubehag og tænker "det er da lige meget" og INGEN i klassen har bemærket noget. De var optaget af deres eget. Hold nu op en RO - af hjertet TAK.

Jeg synes det er så givende, at få genopfrisket metoderne i behandlingerne, både tilgang og anvendelses af teknikkerne - som jo bruges på kryds og tværs.

Jeg har gennem ugen ugen opdaget, at jeg med langt større ro tilgår nærmest ALT - ligesom om at alt "holdes ud i strakt arm" - at jeg kan kigge på det eller lade være. Hold op en RO der er i mig. Det er bare FEDT." - Berit

Spørgsmål og svar: 

Hvor slemt skal det være for at dette oplæg er relevant?

De fleste tænker, at de sagtens kan klare det selv, eller at deres præstationsangst eller eksamensskræk vel ikke er så slem. Men faktisk er det muligt at få glæde af det her oplæg uanset hvis blot du har en lille smule præstationsangst. 


Kan jeg overhovedet præstere, hvis jeg mister min præstationsangst?

De fleste tror, at det er deres præstationsangst, der får dem til at præstere ekstra godt, og er derfor bange for at slippe den. Men faktisk gør præstationsangsten kun at du præsterer dårligere, end du ville gøre, når du ikke har præstationsangst. Hvis din præstationsangst er forløst, kan du slappe af, være dig selv, og have ubesværet kontakt til al din viden. 


Hvad kan jeg forvente når jeg deltager i oplægget?

Du kan forvente at få ny spændende indsigter i hvordan at der kan være følelsesmæssige årsager bag præstationsangst/eksamensskræk som vil give dig en helt anden tilgang til den.

Nogle kan mærke en forandring allerede ud fra dette oplæg, men som udgangspunkt skal du regne med at få mere terapeutisk hjælp, hvis du skal helt transformere din præstationsangst/eksamensskræk.

DKK 249
Total due DKK 249

Payment information

After clicking 'Continue' you will be redirected to complete your purchase securely with Betalingskort.

All transactions are secured using 256-bit encryption.